M2Webdesign

Onze visie

Vroeger waren we aangewezen op een markt of een winkel wanneer we producten en diensten wilden verkopen. We leven in een tijd waarin deze traditionele plekken op alle gebieden verschoven zijn naar een plek op het internet.
Wie op internet geen plek heeft mist de kans om verbinding te maken en te houden met klanten en producten of diensten aan te bieden.

Een website zien wij als de etalage van jou zaak! En niet alleen de etalage. Een website is tegelijkertijd etalage en winkel. De homepage is je etalage en alle andere pagina's kun je zien als winkel om jouw product of dienst aan te bieden. Een homepage heeft om die reden vaak een andere opbouw dan de andere pagina’s van een website. Bezoekers willen immers met één blik op de homepage kunnen zien waar de site over gaat en besluiten binnen een paar seconden of ze verder willen kijken of dat ze ergens anders gaan zoeken.

Wij willen met een website zo goed mogelijk het karakter en product weergeven voor de bezoekers. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat je optimaal vindbaar bent door zoekmachines, zodat bezoekers die jouw producten of diensten zoeken je website ook vinden. Want het gaat niet alleen om veel bezoekers, maar vooral om bezoekers die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw aanbod.

 

Meer informatie?

©2012 M2Webdesign - Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Sitemap