M2Webdesign

Startpagina > Wat we doen > Werkwijze

Hoe wij werken

Wanneer je contact met ons hebt opgenomen en je wensen hebt aangegeven, bieden wij je een offerte.

Intake en ontwerp

Als wij de getekende offerte hebben ontvangen, dan sturen wij je een intake document. Hierin wordt je stap voor stap door een aantal vragen geleid. Aan de hand van jouw antwoorden en het materiaal dat je toevoegd of al gestuurd hebt, gaan wij aan het werk om de eerste ontwerpen te maken.

Eigen overzichtspagina

Je krijgt een eigen overzichtspagina waarop alle gemaakte ontwerpen en versies te zien zijn.
Zo kun je snel de ontwikkelingen zien en ons feedback geven. Ook is het hiermee makkelijk om terug te grijpen op eerder uitgewerkte ideeën.

Eerste factuur

Wanneer je één van de gemaakte ontwerpen hebt gekozen, gaan wij verder met de sitemap en de menustructuur. Je ontvangt nu de eerste factuur van 30% van het afgesproken totaalbedrag.

Sitemap en menu

Uit ervaring blijkt dat tijdens het ontwerpen al volop wordt nagedacht en gewerkt aan de sitemap (paginaoverzicht) en de navigatie (menustructuur) van de website. Tegelijk met de sitemap voeren wij een zoekwoordonderzoek uit waarmee straks je site goed gevonden kan worden door zoekmachines als Google.

Teksten en foto’s

We verwachten dat je alle teksten voor de site zelf aanlevert. Als je wilt kunnen we in overleg de teksten optimaliseren voor de webpagina’s.

Foto’s kun je zelf aanleveren of wij kunnen ze voor je kopen.
Wanneer je foto’s zelf aanlevert, is het belangrijk dat er geen copyright op zit of dat je zeker weet dat je de foto’s mag publiceren op internet.
Als je ideeën hebt voor foto’s kun je die ook met ons doornemen. Wij kunnen dan een aantal foto’s zoeken waaruit je een keuze kunt maken voordat we ze kopen. De prijzen van foto’s of plaatjes zijn meestal tussen de € 1,- en € 20,-. Gekochte foto’s worden gefactureerd op de eindfactuur.

Totale duur tot aan publicatie

Door de vele keuzes die je hebt bij het ontwerpen en bouwen van een nieuwe site is het goed om rekening te houden met een traject van enkele maanden. Tussen goedkeuring van de offerte en het publiceren van de website zit ongeveer 2 tot 6 maanden, afhankelijk van de snelheid van aanleveren van teksten. Mocht je snel contactinformatie beschikbaar willen hebben, dan kunnen we bij goedkeuring van het ontwerp een eerste contactpagina publiceren in het gemaakte ontwerp.

 

Meer informatie?

©2012 M2Webdesign - Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Sitemap